Installering av skrivere

Windows 10

Skal du flytte til Narvik for å gå hos oss til høsten? I samarbeid med NaBo har vi 17 hybler til utleie til skolens elever. Søknadsfristen er 15. juli.

Torsdag 18 juni var det duket for avslutning og vitnemålsutdeling for avgangskullene på Frydenlund.

Fra høsten av kan du kun betale med kort eller vipps i skolens kantiner.

Tidlig i vinter startet elever i markedsføring og ledelse2 et prosjekt etter bedriftsbesøk hos Polarkraft. På grunn av Covid-19 og skolestenging, fikk de ikke presentert prosjektet før sist uke.

Etter en fuktig vår ble sola godt tatt imot av elevene.

Fra mandag 8. juni opphever Nordland fylkeskommune avstandsbegrensningene i kollektivtrafikken.

Lærte om diabetes fra pasientenes ståsted.

Elever som har hatt nedgang i inntekten på grunn av koronasituasjonen i hele eller deler av perioden mellom 1. mars og 15. juni 2020, kan ha rett til et tilleggslån.

Starter opp mandag 18. mai kl. 17.00 - 19.00.

Skoleskyssen i Nordland har stort sett gått som normalt mens skolene har vært stengt og vil naturligvis gjøre det nå også. Samtidig opprettholdes smitteverntiltakene og de reisende oppfordres til å holde avstand.