Installering av skrivere

Windows 10

Valg 2011
Mandag 5.09 blir det arrangert valgtorg for alle elevene i Narvik videregående skole i Aulaen på Frydenlund. Dette er i stedet for skolevalgdebatten som vi ellers har pleid å ha i valgår. Representanter for de politiske partiene installerer seg ved bordene i Aulaen, deler ut valgmateriell og snakker med elevene, som også oppfordres til å forberede seg slik at de kan stille spørsmål og få informasjon om ting de lurer på.

Aktiviteter for å bli kjent

Elevene på TIP (teknikk og industriell produksjon) ved studiested Oscarsborg, har har brukt skolestarten til å bli kjent på forskjellige måter. Flere av aktivitetene har elevene satt stor pris på.

NM for ungdomsbedrifter foregikk 5-6 mai i Oslo. Vinnere fra fylkesfinalene deltok i mesterskapet.

Det ble konkurrert i 17 forskjellige kategorier, og Brennheit UB fra Narvik deltok i kategorien Beste brosjyre.

VG2-klassene på Studspes. formgiving og Musikk var på studietur i Trondheim onsdag 27.-fredag 29. april.
Her ser vi alle som var med på turen.
Barne og ungdomsarbeiderklassen har vært på ekskursjon fra mandag 4. april til onsdag 6. april.

Mandag og tirsdag 4.-5. april var fire ungdomsbedrifter fra Narvik videregående skole i Bodø for å delta på Fylkesmessa for ungdomsbedrifter (UB), én bedrift fra studiested Frydenlund og tre fra studiested Solhaugen.

Logo for Åpent hus på Solhaugen VU 2011

Nå er det like før vi åpner dørene torsdag 31.03. – torsdagen i VU.
Da er du velkommen til skolen for å oppleve litt av det våre kreative og trivelige elever driver med. Det vil bli ulike utstillinger, aktiviteter, arrangement og sceneshow fra kl. 10.00 – 19.00.

Torsdag 24. mars hadde ambulanseklassen på studiested Solhaugen besøk av 12 elever og 2 lærere fra studiested Frydenlund, en klasse fra service og samferdsel.

Plansekretariatet i Nordland fylkeskommune inviterer deg mellom 15 og 19 år til konkurranse.

Frist: 1. april.

Du kan delta i 3 kategorier: bilde, tekst og slagord

Fra analfabet til jurist - Kunsten å lære var tema da Dysleksi Narvik inviterte elever og lærere på studiested Frydenlund, til 3 timers kurs onsdag 23. februar.