Installering av skrivere

Windows 10

De 4 vg1-klassene møttes ved naustene i Framneslia til klassekampen ”68°nord”.

og litt til for klasse tip 1a, en klasse som i disse dager fullfører sitt første år på programområde for teknikk og industriell produksjon.

Partene i lønnsoppgjøret er kommet til enighet, og streiken ved Narvik vgs er over.
All undervisning og eksamener går som planlagt fra onsdag morgen.

Logo med teksten Eksamen

MØT OPP til eksamen. Streiken kan bli stoppet når som helst og da går eksamen som planlagt. Vær til stede når det skjer.

Vi gjennomfører eksamen for praksiskandidater etter normalt oppsatt plan 07. juni på studiested Oscarsborg. Bruk inngangen i Håreksgate (gate 3).

Bilde av frokostmat

Skriftlig eksamen er ikke berørt av streik, og blir gjennomført som planlagt. Skolen spanderer frokost på de store eksamensdagene. Se hvilke dager det er eksamensfrokost på Solhaugen og på Oscarsborg.

Streiken trappes opp og nå er også lærere organisert i Skolenes Landsforbund (SL) i streik.

Alle lærere og ledere ved Narvik videregående skole som er organisert i Utdanningsforbundet, er tatt ut i streik fra torsdag 24.05.12 på grunn av brudd i forhandlingene mellom KS og Unio. Totalt dreier det seg om ca. 80 personer.

Hvis det blir brudd i forhandlingene mellom KS og Unio, vil en del lærere ved Narvik videregående skole bli tatt ut i streik fra torsdag 24.05.12.

En gruppe på 12 elever og 2 lærere fra studiested Frydenlund dro på studietur til Granada, den spanske kulturens vugge, fra 12. til 19. april.