Installering av skrivere

Windows 10

VG2-klassene på Studspes. formgiving og Musikk var på studietur i Trondheim onsdag 27.-fredag 29. april.
Her ser vi alle som var med på turen.
Barne og ungdomsarbeiderklassen har vært på ekskursjon fra mandag 4. april til onsdag 6. april.

Mandag og tirsdag 4.-5. april var fire ungdomsbedrifter fra Narvik videregående skole i Bodø for å delta på Fylkesmessa for ungdomsbedrifter (UB), én bedrift fra studiested Frydenlund og tre fra studiested Solhaugen.

Logo for Åpent hus på Solhaugen VU 2011

Nå er det like før vi åpner dørene torsdag 31.03. – torsdagen i VU.
Da er du velkommen til skolen for å oppleve litt av det våre kreative og trivelige elever driver med. Det vil bli ulike utstillinger, aktiviteter, arrangement og sceneshow fra kl. 10.00 – 19.00.

Torsdag 24. mars hadde ambulanseklassen på studiested Solhaugen besøk av 12 elever og 2 lærere fra studiested Frydenlund, en klasse fra service og samferdsel.

Plansekretariatet i Nordland fylkeskommune inviterer deg mellom 15 og 19 år til konkurranse.

Frist: 1. april.

Du kan delta i 3 kategorier: bilde, tekst og slagord

Fra analfabet til jurist - Kunsten å lære var tema da Dysleksi Narvik inviterte elever og lærere på studiested Frydenlund, til 3 timers kurs onsdag 23. februar.

Foredragsholder fra stiftelsen Organdonasjon

Fredag 18. februar holdt Troels Mathisen fra stiftelsen Organdonasjon et sterkt, informativt og personlig foredrag.

Forskeren og verdensborgeren Stein Rokkan markeres og hedres 31. mars 2011 med egen konferanse i hjembyen Narvik. Rokkan regnes som en av verdens fremste samfunnsvitere i etterkrigstida og kalles derfor samfunnsvitenskapenes statsmann, ja det er sågar sagt at to nordlendinger ruver internasjonalt: Knut Hamsun og Stein Rokkan.

Elever som deltok på kurset

Onsdag 9. februar arrangerte Bent Bakkan fra Ungt Entreprenørskap Nordland messekurs for ungdomsbedrifter (UB-er) ved Narvik vgs.