Installering av skrivere

Windows 10

Elektrofagklassene startet delemnet Ernæring og Helse i Naturfag med et litt spesielt forsøk denne uka.

Elever på restaurant og matfag besøkte Gratanglaks sitt topp moderne oppdrettsanlegg.

Konditor i arbeid

på studiested Oscarsborg, med verdensmester og olympisk mester Sverre Sætre!

Musikk, dans, drama holder konsert i aulaen på studiested Frydenlund fredag 4. og lørdag 5. februar kl 19.00.

Onsdag 26. og torsdag 27. januar hadde Narvik vgs besøk av Terje Dahl fra ARM Språklab.

I uke 3 avhold Tine osteskole for elever og lærere på vg1 Restaurant og matfag og vg2 kokk og servitør. Instruktør var Idar Vandalsvik.

glimrende omtale av ski glider

Elevene på vg1 studiespesialiserende står foran sine første valg av programfag i videregående skole. Økonomiseksjonen arrangerte 19. januar en egen fagdag for å vise hvilke arbeidsoppgaver og yrker økonomifag kan lede til.

Da har IF2A og IF3A har vært på sin årlige Tyrkiatur og har nå kommet hjem etter et ti-dagers strålende opphold i Kumköy, et lite stykke utenfor Side. Fotball, mat og det sosiale sto i fokus og de fleste var fornøyde med forholdene som var perfekt tilrettelagt for oss bleike men livlige nordmenn.

Elever fra Medie- og informasjonskunnskap 1 på Frydenlund har fått prøve seg som journalister under årets VU. Oppdraget har vært å skrive anmeldelser fra konserter, forestillinger og andre arrangement. Bidragene deres kan du lese her.