Du er her:

Brenner du for Narvikregionen?

Klikk for stort bilde Propellfabrikken søker 12 engasjerte i alderen 20-35 år.

Er du lei av negativt snakk? Ønsker du å bidra til endring? Trives du i Narvikregionen? Ønsker du at flere flytter til/tilbake? Ønsker du å bidra i samfunnsutviklingen? Da er det bare å sende inn søknad med en gang! Du vil få en unik mulighet til å bli kjent med regionen og næringslivet i tillegg til å danne nettverk gjennom fire samlinger over to år: 

 • Samling 1 - Gratangen
  19. og 20. september 2018
  Innovasjon og kreativitet
 • Samling 2 - Ballangen/Tysfjord
  28. og 29. november 2018
  Identitet og stolthet
 • Samling 3 - Evenes
  27. og 28. mars 2019
  Maktfordeling og endring
 • Samling 4 - Narvik
  12. og 13. juni 2019
  Kraftsenter i regionen

Egenandel er på 10 000 kroner per deltaker, men ta kontakt om du ikke har anledning til å dekke dette. Det er ønskelig å sette sammen en gruppe med variert utdanning og yrkeserfaring. Egenandel dekker deltakelse, mat, overnatting og aktiviteter tilknyttet arrangementet. Reisekostnader er ikke inkludert. Søknad sendes til Silje B. Lorentzen innen 20. juni 2018. For mer informasjon se Propellfabrikken på Facebook (ekstern lenke). Om du har spørsmål, ta kontakt med Silje B. Lorentzen på silje@vinn.no / 48 12 79 87

Om Propellfabrikken:

"...et program for deg som vil påvirke utviklingen, lære mer om regionen og fremme stolthet over alt det positive som skjer. Narvikregionen har et aktivt og variert arbeids- og næringsliv, og det er ønskelig at flere får vite om mulighetene som finnes.

I løpet av programmet skal deltagerne jobbe med et personlig prosjekt, eksempelvis knyttet til noe de brenner eller engasjerer seg for, jobb- eller utdanningsrelaterte områder. Deltagerne må regne med å delta på aktiviteter og arrangement for å presentere Propellfabrikken, og for å synliggjøre deres prosjekt og ideer i relevante sammenhenger."

Fant du det du lette etter?