Deltok på InnovasjonsCamp

Klikk for stort bilde Nytenkende vgs-elever inntok Idrettens hus.

En Innovasjonscamp er en treningsleir med fokus på kreativitet og nyskaping. Elevene skal jobbe sammen i grupper på 3-6 pr gruppe og hver gruppe får tildelt ett oppdrag fra oppdragsgiver Narvik kommune, som har flere spennende tema de ønsker å utfordre elevene fra videregående skole på. Dagen fant sted på Idrettens Hus, hvor elevene startet med å få et oppdrag innen felt hvor man i fremtiden vil trenge innovative løsninger for å møte utfordringer samfunnet står overfor. Deretter fikk de jobbet med litt prosessarbeid og fikk veiledning gruppevis.

Før lunsj ble idéskisser levert, og etter øving og spising måtte de legge frem ideene sine foran juryen som deretter valgte ut grupper som gikk til superfinalen. 4 grupper gikk av med seieren og vant kinobilletter og heder og ære. Vi takker Ungt Entreprenørskap og Narvik kommune for en lærerik og gøy dag!