FN-dagen 2019

Klikk for stort bilde Tommy Høgset Torsdag 24 oktober markerte Frydenlund FN-dagen/internasjonal dag.

Markering av FN-dagen

Tradisjon tro brukte elevene FN-dagen som en forberedelse til årets OD-dag. Elevene fikk høre foredrag i aulaen om årets prosjekt-tema: "Til Hvilken pris?"

Årets OD-prosjekt belyser at ca 40000 unge hver dag risikerer livet i gruver i DR Kongo for å utvinne mineralene som våre mobiltelefoner lages av. De utfører et livsfarlig arbeid, som fører til at de unge får både fysiske og psykiske skader, som igjen gjør at de ikke får fullført skolegang eller klarer annen jobb senere i livet. Årets prosjekt skal sikre:yrkesopplæring, rettighetsarbeid og beskyttelse for de unge.

Etter foredraget laget elevene plakater inspirert av det de hadde hørt om årets OD-prosjekt. Resultatene ble flotte plakater som viser stort engasjement for årets prosjekt.

Klikk for stort bilde Tommy Høgset