Juleavslutning 2019

Klikk for stort bilde John Omland  Studiestedene markerte jula

Hvert år markerer skolens tre studiesteder siste dagen før juleferien med en koselig stund sammen, og i år er intet unntak. Det ble alt fra grøtspising til sketcher og sang, samt taler fra noen skolens ansatte. Under følger bilder fra avslutningene på de tre studiestedene, men først noen ord fra rektor:

Julehilsen 2019!

Det har vært en spennende høst. På Narvik videregående skole er vi opptatt av at alle skal ha et godt skolemiljø, og at alle skal lære mest mulig.

I løpet av høsthalvåret har det foregått mye spennende og godt arbeid, det har vært utfordringer og det har vært hyggelige opplevelser.

Når vi nå er kommet fram til siste skoledag i 2019, så håper jeg at hver enkelt av dere elever kan si til dere selv:

1. Jeg gjør mitt beste, og jeg er fornøyd med det jeg har fått til.
  2. Jeg bidrar til et godt miljø i klassen min og på skolen.

Nå er det tid for å ta en pause, gjøre noe hyggelig, være sammen med familie og venner, og lade batteriene.

Når vi møtes igjen på nyåret, så venter nye utfordringer.

Jeg ønsker en riktig god jul og et godt nytt år til dere alle!

Anita Merete Sletbakk, rektor ved Narvik vgs