Konferanse Agenda-Nord-Norge

Klikk for stort bilde Tommy Steine Mandag og tirsdag i forrige uke fikk elever fra Narvik vgs delta på Nord-Norge-konferanse.

– Erna er stjerna

Klikk for stort bilde Tommy Steine

Fire av elevene fra Narvik videregående skole, studiested Frydenlund, lot ikke muligheten gå forbi da sjansen for en selfie med statsministeren bød seg. – Det er klart vi må ta en selfie, Erna er stjerna sier de fire jentene.

Benedikte Huber, Maria B. Pedersen,  møtte Erna Solberg da hun gjestet Nord-Norge-konferansen i forrige uke. Rett etter at statsministeren var ferdig med sitt innlegg på konferansen foran om lag 500 deltakerne, tok jentene fra Narvik vgs. kontakt for å forevige øyeblikket.

– Vi sa bare at det var hyggelig å møte henne, vi stilte ingen politiske spørsmål, sier de fire jentene etter at bildet var tatt.

Nord-Norge-konferansen, som hadde temaet Økonomi og identitet, hadde samlet deltakere fra hele landsdelen og foredragsholdere fra inn- og utland. Elevene fra Narvik vgs. fikk innpass på konferansen som deltakere og vertskap gjennom økonomiske fag og sosiologi. Elevene satt igjen med et solid utbytte.

– Det har vært lærerikt og spennende, bedyrer Benedikte Huber, Maria B. Pedersen, Ida Andrea Eriksen og Frida Eriksen.

Klikk for stort bilde Tommy Steine