Du er her:

Kunst-elever pyntet opp stadion

Avduking av kunstverk ved narvik stadion 2018 - Klikk for stort bilde Ordføreren klippet snoren for kunstverkene til elevene fra KD3A.

I 30 år har gangveien bak tribunen på Narvik stadion vært en grå og trist affære. Det er ikke lenger tilfellet. Etter suksess med pynting av Frydenlundsbroa har kunst-elever fra Narvik vgs igjen gått til verks for å pynte i byen vår. I samarbeid med lokal næring har elevene i klasse KD3A malt veggene under tribunen lyse og gitt dem passende motiver. Elevene fikk frie tøyler så lenge det hadde noe med idrett å gjøre, og blant motivene man finner på veggene er det nå blant annet fotballspillere, hekkeløpere og hammeren Mjølner, Tors hammer.

I tillegg til sportsmotiver har elevene også blant annet bygget inn tidsriktige tematikk i forhold til miljøvern og samfunnskritikk med et sportslig perspektiv. Fredag 2. november var kunstverkene endelig ferdige, og ordfører Rune Edvardsen tok turen innom for å klippe snoren og feire elevene med kake. Lærer Marita Ivarsson Elverum kunne også stolt vise frem bilder fra selve prosessen og skrøt av elevenes innsats under prosjektet.

Fant du det du lette etter?