Kunst-elever pyntet opp stadion

Avduking av kunstverk ved narvik stadion 2018 - Klikk for stort bilde Ordføreren klippet snoren for kunstverkene til elevene fra KD3A.

I 30 år har gangveien bak tribunen på Narvik stadion vært en grå og trist affære. Det er ikke lenger tilfellet. Etter suksess med pynting av Frydenlundsbroa har kunst-elever fra Narvik vgs igjen gått til verks for å pynte i byen vår. I samarbeid med lokal næring har elevene i klasse KD3A malt veggene under tribunen lyse og gitt dem passende motiver. Elevene fikk frie tøyler så lenge det hadde noe med idrett å gjøre, og blant motivene man finner på veggene er det nå blant annet fotballspillere, hekkeløpere og hammeren Mjølner, Tors hammer.

I tillegg til sportsmotiver har elevene også blant annet bygget inn tidsriktige tematikk i forhold til miljøvern og samfunnskritikk med et sportslig perspektiv. Fredag 2. november var kunstverkene endelig ferdige, og ordfører Rune Edvardsen tok turen innom for å klippe snoren og feire elevene med kake. Lærer Marita Ivarsson Elverum kunne også stolt vise frem bilder fra selve prosessen og skrøt av elevenes innsats under prosjektet.