Lattermildt under årets russerevy

Russerevy på studiested Frydenlund i 2018 - Klikk for stort bilde Avgangselevene imponerte på scenen.

Skoleåret går fort og vi er allerede ute i april. Årets avgangselever satte tradisjonen tro opp en revy i forkant av russetiden, og den hadde premiere for medelevene og de ansatte torsdag 5. april. Revyen tok for seg kjente og kjære temaer som de ansatte på skolen, lokale personligheter og ungdomslivet i Narvik. Utgangspunktet for hele revyen er en "Reunion" 25 år etter de har gått ut fra Narvik vgs, og artige sketsjer, sanger og danser var med på å gjøre det hele til en morsom affære.

(Trykk på bildene for å forstørre.)