Mulig streik blant bussjåfører

Klikk for stort bilde Berit Fra lørdag morgen kl. 06:00 er det varslet mulig streik blant 371 bussjåfører i Nordland.

Oppdatert 01.10.2020: Streiken er nå avblåst. Les mer på Reis Nordlands nettsider.

For elever som ikke kommer seg til skolen pga. dette, så vil vi som skole tilby elevene undervisning så langt det er mulig. Inntil videre betyr det at vi kjører undervisning som vanlig for de elevene som kommer på skolen, og for de elevene som ikke kommer gis det tilgang til opplegg, oppgaver og forelesninger slik at de kan jobbe med fagstoffet hjemme så langt det er mulig.

Vi vil følge med utviklingen, og komme med ny informasjon i begynnelsen av neste uke.

Pressemelding fra Nordland fylkeskommunes samferdselsavdeling:

Mulig streik blant de fleste bussjåførene i Nordland.

Fra lørdag morgen kl: 06:00 er det varslet mulig streik blant 371 bussjåfører i Nordland. Streiken får store konsekvenser for busstilbudet i det meste av Nordland, men i noen områder går bussene som normalt. Nærmere informasjon om områder som potensielt blir rammet, og hvor bussene går som normalt er beskrevet på nettsiden vår Reis Nordland: https://reisnordland.no/a/aktuelt/streik-blant-de-fleste-bussjaafoerene-i-nordland

Saken oppdateres kontinuerlig etterhvert som vi får ytterligere informasjon fra Boreal.