Musikkprosjekt "Thank you for the music"

Klikk for stort bildeMusikkelevene på Frydenlund har i hele uke 17 jobbet intenst med sitt store musikk-prosjekt: "Thank you for the music"

Musikkelevene på Studiespesialisering med musikk hadde sitt store prosjekt i Narvik kulturhus forrige uke, et prosjekt som ble avsluttet med konserten "Thank you for the music", 27.april. Elevene har fordypet seg i musikk fra sjangeren R&B, soul og blues og beslektede musikksjangre dette skoleåret. Resultatet var ei spenstig forestilling der elevene skiftet mellom varierte uttrykk og fikk spilt både på hovedinstrumentene og biinstrumentene sine. Også samspill og kor var fag som var godt representert på denne konserten.

Klikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bilde