Startet uka med forfatterbesøk

Forfatterbesøk med Terje Torkildsen på studiested Solhaugen 12. mars 2018 - Klikk for stort bilde Terje Torkildsen tok turen til Narvik.

Den 46 år gamle forfatteren fra Stavanger står blant annet bak de nynorske ungdomsbøkene i Dystopia-serien og sjøromanen Arrfjes, og mandag 12. mars tok han turen innom Narvik vgs og snakket med elevene om kreativ skriving og hvordan det er å leve som forfatter. Både elevene og lærerne fikk lov til å spørre ham om alt de lurte på og fikk gode tips for hvordan man kan komme seg igang med å skrive.

(Trykk på bildene for å forstørre)

Forfatterbesøk med Terje Torkildsen på studiested Solhaugen 12. mars 2018 - Klikk for stort bilde Forfatterbesøk med Terje Torkildsen på studiested Solhaugen 12. mars 2018 - Klikk for stort bilde Forfatterbesøk med Terje Torkildsen på studiested Solhaugen 12. mars 2018 - Klikk for stort bilde