Tok i et tak for miljøet

ME1M, Ornesvika 2 - Klikk for stort bilde Satte fokus på plast og søppel i fjæra.

Tirsdag 29. mai var ME1M og HO1D i gang med en undersøkelse om hvordan ting stod til i nærmiljøet. I forbindelse med det fokus som for tiden er på plastproblematikken i Norge og verden tok klassene turen ut i fjæra, hvor ME1M så på Ornesvika badeplass, og HO1D var på Langstranden. Været var ikke det beste, men det stoppet ikke flotte elever til å delta: Her var de med på en veldig flott arbeidsinnsats med masse godt humør og lyst. De hadde med hansker og sekker og gikk til verks med rydding for å se på hva, og hvor mye søppel/plast det fantes. De var alle meget engasjerte og ble overrasket over hvor mye som faktisk fantes der kun relativt kort tid etter den store strandryddedagen i landet.

(Trykk på bildene for å forstørre)

ME1M, Ornesvika - Klikk for stort bildeME1M, Ornesvika HO1D, langstranden - Klikk for stort bildeHO1D, langstranden ME1M, Ornesvika - Klikk for stort bildeME1M, Ornesvika