Avslutning for vg3-elevene på Frydenlund

Klikk for stort bilde Ann-Karin Storøy  Torsdag 18 juni var det duket for avslutning og vitnemålsutdeling for avgangskullene på Frydenlund.

Med smitteverntiltakene i beholdt ble det gjennomført ei flott avslutning for vg3 elevene torsdag 18 juni. Elever og lærere var samlet i aulaen, og det ble servert pizza, is og brus. Musikk-elever fremførte nydelig musikk, og vi fikk høre mange fine taler fra avdelingsleder/konferansier, lærere, elever og rektor, samt at det ble delt ut blomster og gaver. Også sist, men ikke minst, målet for 3 år på vgs, nemlig utdelingen av vitnemål!  Det var en særdeles fornøyd gjeng med avgangselever som mottok sine velfortjente vitnemål. Gratulerer til alle elevene, godt jobba og masse lykke til videre på ferden.

Riktig god sommer ønskes alle