Digitalt skolebevis for vg1 2018/19

pocketid1 - Klikk for stort bilde Narvik vgs innfører fra i år digitalt skolebevis for nye elever.

Frem til nå har skolen brukt plastkort til skolebeviset som elevene får i starten av skoleåret. Dette blir det nå slutt på, og vi går over til et digitalt skolebevis på mobil. Det digitale beviset fungerer både som skolebevis og bibliotekkort, og er blant annet nødvendig når man skal låne skolebøkene. I første omgang gjelder dette for årets VG1-elever 2018/19. Elever på VG2 og VG3 har allerede plastkort og beholder disse, men vil få klistermerker med årstall for å vise at de fortsatt er gyldige.

De digitale skolebevisene leveres gjennom appen "PocketID" som finnes til både Android og iOS-telefoner. Se bildet under for en liten gjennomgang av hvordan man går frem for å ta det i bruk. NB: Elever som av ulike grunner ikke kan bruke digitalt skolebevis må ta kontakt med ekspedisjonen på sitt studiested.

pocketid - Klikk for stort bilde