Europeisk språkdag 2018

Språkdagen 2018 - Klikk for stort bilde Studiested Frydenlund markerte språkdagen

Den europeiske språkdagen

Onsdag den 26. september var årets Europeiske språkdag her igjen, og ved studiested Frydenlund ble dagen markert med eget opplegg i aulaen. Denne dagen har vært en merkedag siden språkåret 2001, et årlig arrangement som kom til gjennom et samarbeid mellom EU og Europarådet. Språkdagen er med på å fremme flerspråkelighet og interkulturell forståelse, og elevene var svært entusiastiske til innslagene som ble fremført under markeringen.

Elevene på VG1 presenterte det engelske språket ved film, sang og dans fra ulike engelsktalende land. Solveig og Trine fra internasjonal engelsk på VG2 presenterte de engelske bidragene.

Det franske språket ble vist fram ved en film fra fjorårets studietur til Frankrike.

Det tyske bidraget var allsangen «Kling Klang» med musikkvideoen i bakgrunnen. Mia presenterte tysk.

Bjørn-Terje og Maja fikk elevene i sving med Macarena og spanske rytmer.