Fikk 10. klassinger på besøk

Klikk for stort bilde John Omland Narvik ungdomsskole tok turen til studiested Solhaugen.

Mandag 9. november ble 10. klassinger fra flere klasser på ungdomsskolen tatt imot av årets elever på frisørlinja. Her ble de delt opp i grupper for å lære litt om hva frisøryrket omfatter, i tillegg til at de fikk prøve seg på ulike ting med veiledning. Rettetang, krølltang, hårføner og hårvask var blant aktivitetene som stod på menyen, og 10. klassingene gikk iherdig til verks. Lærer Marita Elverum var svært fornøyd med den faglige snakken mellom elevene og ble positivt overrasket over hvor mange som kom. Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign er en nyoppstartet linje ved Narvik vgs og man kan enten gå videre til vg2 frisør i Narvik, eller fortsette på en av de andre retningene ved andre videregående skoler. Per dags dato er det bare mulig å gå videre til vg2 frisør i Nordland fylke, slik at man må til andre fylker for å ta en av de andre linjene på vg2.