Fikk prøve seg på enkle og gode fiskeretter

Fiskesprell 2018 med HO2B - Klikk for stort bilde Barne- og ungdomsarbeiderklassen tok turen til kjøkkenet.

Fremtidens barne- og ungdomsarbeidere blir de som skal lære morgendagens barn om kosthold i barnehage, på SFO og andre tilbud. Derfor fikk elevene i HO2B tirsdag 10. april besøk av Fiskesprell (ekstern lenke) som fortalte dem om unges forbruk av fisk og viste dem hvordan de kan lage enkle men gode fiskeretter til barn og unge slik at de får et tidlig forhold til å spise sjømat. Fiskesprell er et nasjonalt kostholdsprogram som har som mål å øke sjømatkonsumet blant barn og unge, og de kunne blant annet fortelle at nye tall viser at barn i Norge spiser mer sjokolade enn fisk i løpet av en uke. Narvik vgs takker Fiskesprell som tok turen til Narvik og besøkte elevene våre.

(Trykk på bildene for å forstørre)