Forsvaret besøker skolene

2018-forsvaret-gunnaraas - Klikk for stort bilde Elevene fikk spørre om alt de lurte på om militæret.

I Nord-Norge er det langt færre ungdommer å ta av når det kommer til førstegangstjeneste, og Forsvaret er derfor på tur rundt til alle skolene og snakker med elevene som i fremtiden skal ta del i Norges forsvar. Tirsdag 9. oktober var det Narvik vgs sin tur. VG2-elevene fikk møte Gunnar Aas som holdt et engasjerende innlegg om hvordan opptaket i forsvaret foregår og hvilke muligheter man har for å utdanne seg gjennom deltagelsen i militæret. Han svarte også blant annet på spørsmål om den såkalte "helvetesuka", opptakskrav og hvilke grener av forsvaret som er mest populære. Narvik vgs takker for besøket og ønsker ham lykke til videre på skoleturnéen.