Frisør-elevene øvde på kundebehandling

Pop up frisørsalong 14. februar 2019 - Klikk for stort bilde Elevene i DH2A hadde pop up frisørsalong og tok imot kunder torsdag 14. februar.

Frisørfaget krever mye øvelse, og uansett hvor mye man jobber med klipping av parykker må man før eller siden prøve seg med kunder. Derfor har elevene gjennom skoleåret såkalte "pop up frisørsalonger" hvor de tar imot kunder som kan betale en liten pris og få en klipp, farging av håret, napping av øyenbryn eller en liten hårkur. Da får elevene prøvd seg med virkelige kunder og får øve seg på kundebehandling samtidig som læreren kan veilede dem. Vi takker alle som var villige til å stille opp som kunder for å gi de flinke elevene våre erfaring før de skal ut i lære på frisørsalongene rundt omkring.