Fysikken i fokus

Klikk for stort bilde Skolebesøk på Frydenlund for å fremme interessen for fysikkfaget.

Fysikken i fokus på Frydenlund

Narvik vgs er så heldige å få være med på et prosjekt som heter Fysikken i fokus. Dette er et satsingsprosjekt innenfor realfag med mål om å få flere elever til å velge både fysikk 1 og fysikk 2. Den økonomiske støtten kommer fra Nordland fylkeskommune og Narom. I år fikk Vg1-elevene som har matematikk 1T et forrykende fysikkshow, og elevene i fysikk 1 og 2 to spennende forelesninger som handlet om satellitter og raketter. Fysikk 2 elevene skal også få reise på en 3-dagers fysikk-camp til Andøya i slutten av januar der de skal lære enda mer om blant annet raketter.

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde