Fysikken i fokus

Fysikken i fokus bilde 3 Varmluftsballong - Klikk for stort bilde Skolebesøk på Frydenlund for å fremme interessen for fysikkfaget.

Fysikken i fokus på Frydenlund

Narvik vgs er så heldige å få være med på et prosjekt som heter Fysikken i fokus. Dette er et satsingsprosjekt innenfor realfag med mål om å få flere elever til å velge både fysikk 1 og fysikk 2. Den økonomiske støtten kommer fra Nordland fylkeskommune og Narom. I år fikk Vg1-elevene som har matematikk 1T et forrykende fysikkshow, og elevene i fysikk 1 og 2 to spennende forelesninger som handlet om satellitter og raketter. Fysikk 2 elevene skal også få reise på en 3-dagers fysikk-camp til Andøya i slutten av januar der de skal lære enda mer om blant annet raketter.