Økonomiens dag 2019

Foto - Klikk for stort bildeOnsdag 13.03 ble det arrangert økonomiens dag på Frydenlund. En vellykket dag med mange inspirerende foredrag.

Økonomiens dag 2019

En dag til informasjon, inspirasjon og motivasjon for dagens elever i videregående skole og med en misjon om å vise hvor spennende Nord-Norge og vår region er for den nære fremtid. Vi vil ha våre elever med røtter i vår landsdel og vårt lokalsamfunn tilbake etter endt utdanning. Narvik er i utvikling og står foran utfordringer og muligheter rundt en omfattende utbygging av flyplass og tilknyttede forsvarsenheter i Ofoten. Vi har mange spennende lokale bedrifter med svært gode utsikter og nasjonal gjennomslagskraft. Forte Narvik driver sammen med Narvikgården omfattende utbygginger i fjellet med boliger og tilrettelegging av skifasiliteter i forbindelse med at byen er Norges søker til alpin VM.

• UNGT ENTREPRENØRSKAP NORDLAND VED DAGLIG LEDER STEVE HERNES
  • EVENES KOMMUNE VED ORDFØRER SISILJA viksund