OPPTUR-Konferanse

Klikk for stort bilde 13. februar deltok elever fra Frydenlund på årets OPPTUR- konferanse

13. februar deltok elever i fagene entreprenørskap, markedsføring, økonomi og samfunnsøkonomi på næringslivskonferansen OPPTUR 2019.

Kajsa Warensjø, Amanda W. Normark og Helene Bakkejord hadde oppdrag som vertskap, sammen med Hilde Normark fra Narvikregionen Næringsforening.

Johannes Z. Sundby jobbet med mediadekning og har fått oppdrag å lage reklamefilm for neste års konferanse.

Programmet var fullspekket med interessante foredragsholdere og det var også et særlig fokus på ungdom.

Propellfabrikken hadde innlegg, hvor også vår egen lærer, Linn Kolbeinsen, holdt et innlegg om sin hjertesak, ungdommen.

Stor takk til Narvikregionen Næringsforening og øvrige samarbeidspartnere som gjorde det mulig for elevene å delta på dette faglig nyttige og flotte arrangementet.