Ord I Spor med Asbjørn Jaklin

Forfatterbesøk på FrydenlundFoto - Klikk for stort bilde

Ord i spor 2019

Forfatter og journalist Asbjørn Jaklin holdt foredrag om sin siste bok «Kampen om Narvik, 62 desperate dager», for 3-klasse elevene på Frydenlund onsdag 20.03.

Boken baserer seg på et rikholdig innsamlet materiale som består av dagbøker, brev og rapporter som er skrevet i tidsperioden 9 april til 10 juni 1940. Jaklin fortalte om selve krigshandlingene som foregikk, noe som ga oss et historisk overblikk over det som hendte. I tillegg og viktigst fortalte han om både sivile og soldaters opplevelser og triste skjebner, noe som gjorde sterkt inntrykk. Det er spesielt de siviles skjebner han har lagt vekt på å få frem i boka, det er deres tause stemmene han ønsker å formidle.

Takk til Asbjørn Jaklin for et interessant og lærerikt foredrag.