På besøk fra Frankrike

Franskbesøk1 - Klikk for stort bilde Narvik-elever fikk jobbe med franske elever i stort prosjekt.

Narvik videregående skole har hatt besøk av elever fra Reims i Frankrike. Franskelevene ankom 9.mars og har vært her frem til 21.mars. Elevene fra Lycée Saint Joseph de Reims har deltatt i et prosjekt med våre historie-, internasjonal engelsk- og franskelever. Temaet for prosjektet var "Frankrikes rolle i den andre verdenskrigen i Narvik" og drøfte kulturelle forskjeller mellom Norge og Frankrike. Prosjektarbeidet ble avsluttet med muntlige fremlegg på både engelsk og fransk. Prosjektansvarlig Jean Manirakiza meddeler at dette var et lærerikt og vellykket prosjekt. Vi var heldige å vise fram byen fra sine beste side, da besøket falt i Vinterfestuken(VU). Videre skal elevene våre reise til Reims for å gjenoppta prosjektet i april.

(Trykk på bildene for å forstørre)

Franskbesøk1 - Klikk for stort bilde Franskbesøk2 - Klikk for stort bilde