Realfag på utenlandstur

Estland-Forskerlinja 9 - Klikk for stort bilde Forskerspirer dro til Estland og besøkte vennskapsskole.

Etter et lærerikt og givende besøk fra elevene på vennskapsskolen i Narva i Estland høsten 2017, var det i april på tide at elevene på forskerlinja på studiested Frydenlund tok turen til dem. Fra 16. til 20 april i år fikk elevene våre oppleve estisk skolehverdag i samarbeid med elevene som kom på besøk til dem i høst. Turen tok for seg ulike realfaglige temaer og Narvikværingene fikk også besøke de estiske elevene hjemme og tilbragte ettermiddagene og kveldene sammen med dem. Blant høydepunktene på turen var et besøk til vitenmuseet i Tartu og et døgn i Tallinn hvor de fikk oppleve gamlebyen og besøke byens nye kreative sentrum for innovasjon, Telliskivi (ekstern lenke).

(Trykk på bildene for å forstørre)