Ungt Entreprenørskap's fylkesmesse 2019

Klikk for stort bilde 7 ungdomsbedrifter fra Narvik vgs deltok på fylkesmessen i Bodø

Ungt Entreprenørskap

Denne uken har 7 ungdomsbedrifter fra Narvik videregående skole vært på fylkesmessen i Bodø i regi av Ungt Entreprenørskap. Her fikk elevene vist frem produktene sine sammen med mange ungdomsbedrifter fra Nordland. Bedriftene har jobbet hardt frem mot dette. Ungdomsbedrifter fra hele fylket møttes for å konkurrere. Det boblet av kreativitet, skaperglede og konkurransementalitet! Elevene oppholdt seg på Scandic Havet som var 3 minutter unna glasshuset hvor messene fant sted. Fylkesmessen bydde på gode foredrag, bra underholdning, en herlig middag, prisutdelinger og kvalifisering til NM for ungdomsbedrifter. Det var noen morsomme og spennende dager i Bodø!