Elevhjemmet Active Living

I samarbeid med NaBo har vi 17 hybler til leie i Snorres gate 79 som er beregnet på elever på Narvik vgs.

Leieprisen er 4100,- og depositum er kr 5000,-. Leien inkluderer strøm og nett.  Hyblene leies ut med møbler samt dyne, pute og kjøkkensaker. Leietaker får utlevert 2 sett sengetøy og 4 håndduker til bruk. Det er felles vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel til bruk for leietakerne. Hyblene er på 15 m² + hems, mens man i tillegg får fellesarealer, bod og fellesstue.

Det etableres utebod til ski og annet utstyr. Det er sykkelparkering og mulighet for parkering av moped mv. Leietaker trenger kun personlig tøy og saker og det som ellers er ønskelig å ha med for å få sitt personlige uttrykk i leiligheten.

I sommerferien kan leietaker «leie tilbake» hybelen til NaBo for utleie til kommunens/sykehusets behov for ferievikarer. For leietaker kan husleieprisen bli gratis for store deler av sommerferien. Leietaker kan for øvrig ikke fremleie hybelen til andre.

Elevhjemmet følges opp av miljøtjenesten i videregående skole og av boligtjenesten i NaBo. Vi legger vekt på å etablere et godt og trygt elevhjem.

Det er nulltoleranse for rus.

Det er enkelt og lett å søke om hybel:

Send epost til post@na-bo.no
eller som brev til NaBo, postboks 287, 8504 Narvik