iSkole

Som foresatt har du tilgang til elevens iSkole-profil frem til de er myndig. Her går vi gjennom hva dette vil si og noen av de oftest stilte spørsmålene fra foresatte.

Hva er iSkole?

Vi bruker iSkole for å holde all relevant informasjon om elevens undervisning, resultater og skolens tiltak på et sted. Elevens timeplan, prøver, innleveringer og fravær kan blant annet sjekkes her. Her vil du også få beskjed om eventuelle foreldremøter.

Hvordan får jeg som foresatt tilgang på iSkole?

Foresatte får passord ved skolestart, samt en kort innføring ved første foreldremøte.

Hva gjør jeg om jeg har glemt passordet?

Om du har glemt passordet ditt må du trykke på «glemt passord?» på innloggingssiden til iSkole. Foresatte benytter fødselsnummer for eleven og sin egen epostadresse(ikke elevens). Dette forutsetter at foresattes epostadresse er registrert i iSkole. Det er også mulig å ta kontakt med avdelingslederen for linjen til eleven for å få generert et nytt passord.

Hvordan søker man om å få slettet fravær ved f. eks. kronisk sykdom, begravelse, etc.?

Se siden om Fravær eller planlagt fravær.

Varselbrev?

Hver faglærer er ansvarlig for å sende ut varselbrev når fravær blir for høyt, eller når innleveringer mangler. Som foresatt vil du få beskjed på epost om det er kommet et varselbrev. Varselbrevet kan sees på iSkole, men det kan også bes om å få disse i posten. Det er ikke anledning for å sende varselbrev på epost.