Narvik videregående skole

YouTube-bilde.JPG - Klikk for stort bilde

Publisert av Thor-Wiggo Skille. Sist endret 13.01.2017

Politiet, helsesøster og norske kvinners sanitetsforening med gode tips til russen.

ST1D_Narviksenteret-2

ST1D fikk prøve seg på læring gjennom spill på krigsmuseet.

travelproject-3

ST1A fikk en engelsk-time utenom det vanlige.

Narvikvgs_Mattekurs6

En uke med faglig løft i matematikk ble tatt imot med god innsats fra elevenes side.

Merry cemetry, Sapatana

Fra 27. mars til 2. april var det duket for siste mobilitet  i Erasmus +-prosjektet No Frontiers in Education, til San-Georz-bai i Romania.

niemi-3.jpg

20. mars fikk elever på Narvik vgs møte forfatter Mikael Niemi og poet Timimie Märak for interessante foredrag og workshops.

annonse-apenthus2017.jpg

Velkommen til Åpent Hus på studiested Solhaugen!

BlushUB.jpg

Under første dag av prisutdelingen på Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter tok de hjem førsteplass i "Beste forretningsplan" og tredjeplass i "Beste logo".

Vi heier på Blush UB og deres spill for jenter videre i konkurransen.

zumba-1.JPG

Fra 13. til 17. mars setter elevene på Frydenlund fokus på helse og aktivitet.

Russ 2014

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16-19 år vurderer å vaksinere seg. Russen er spesielt sårbar ovenfor sykdommen.