DKS-2017-5

Nils Rune Utsi ble møtt med stor applaus av elevene under opplegget på Narvik kulturhus.

russepresident-9

Årets russepresident er valgt.

Klippen-DH1A-2017-5

Design og håndverk-elevene fikk prøve seg som frisører.

sprakdag2017-13

Markerte den internasjonale språkdagen med sang og dans.

Aerobic2017-4

Med godt humør og mye energi ønsket elevene helgen velkommen med aerobic i aulaen.

2017-09-21-AdrianLund-3

Adrian Lund tok turen til Narvik videregående for å holde et engasjerende foredrag.

Lærte om å tegne kropp på kunst, design og arkitektur.

Nord-Norge-Kina-konferanse

-Hva kan de offentlige institusjonene bidra med?

Konferansen er en del av et prosjekt initiert av UiT Norges arktiske universitet, Nordland fylkeskommune ved Narvik videregående skole og Narvik kommune. Prosjektarbeidet er økonomisk støttet av Nordland fylkeskommune og Sparebanken Nord-Norge.

Bakgrunnen for konferansen er Nordland fylkeskommunes intensjonsavtale med Zhejiangprovinsen fra 2010 og det mangeårige samarbeidet tidligere Høgskolen i Narvik har hatt med flere kinesiske universitet. Nylig ble avtalene med Zhejiang Technical University og Zhejiang Sci-Tech University fornyet som noen av de første etter normaliseringen mellom Norge og Kina.

IK1Ainaturen-6

Innføringsklassen på Solhaugen benyttet det fine været til å lære norsk på tur.

debatt-5

Elevene har avlagt sine stemmer for hvem de mener burde styre landet de neste 4 årene.