Alle foresatte inviteres på forestilling

hengdeg - Klikk for stort bilde Gratis forestilling med Nittedal teater i aulaen på Frydenlund tirsdag 5. desember

INVITASJON TIL ALLE FORESATTE VED NARVIK VIDEREGÅENDE SKOLE

TIL FORESTILLINGEN #HENG DEG

I AULAEN, STUDIESTED FRYDENLUND, TIRSDAG 5.DESEMBER KL 18.00.

Forestillingen tar et oppgjør med mobbing og utestengelse og hvilke konsekvenser det kan gi. Det er også en forestilling om det å ta valg, om å se hverandre og om håp. Vi får et innblikk i hvordan den tøffe netthverdagen konstant eksponer ungdom for urealistiske idealer, forventningspress, sosiale medier, vold og et ekstremt nyhetsbilde. Sosiale medier skaper avhengighet, tittermentalitet og ukritisk selvutlevering. Det kan gis inntrykk av en uoppnåelig og perfeksjonert omverden som mange får problemer med å forholde seg til.

Forestillingen kommuniseres gjennom blogging, sms, Snapshat, Instagram, Jodel ol.og er produsert og presenteres av Nittedal Teater og er allerede vist for over 100.000 elever og foreldre over hele Norge.

Forestillingen med etterord varer ca 40 minutter.

Alle elevene ved Narvik videregående skole ser forestillingen sammen med sine lærere på formiddagen 5. desember.

Vi ønsker dere alle velkommen til forestilling!

Forestillingen er en gave fra Lions Club.

Hilsen Lions Club, Narvik videregående skole og Skolehelsetjenesten!