Sang julen inn for fullspekket sal

2017-frydenlund-julekonsert-17 - Klikk for stort bilde Første julekonsert siden musikk flyttet til Frydenlund

Musikk-elevene holdt frem til i år til på studiested Solhaugen, men flyttet ned til Frydenlund for å kunne tilby et bredere utvalg av valgfag samtidig som elever på studiespesialisering fikk muligheten til å få musikk på timeplanen. Dermed var det duket for den aller første julekonserten med alle tre årstrinnene med musikk-elever i aulaen på Frydenlund på fredag 15. desember. Aulaen var fullspekket for anledningen med både elever og ansatte på skolen som publikum. Det ble en god blanding av sang og instrumental musikk og massevis av stemningsfull julemusikk. Under kan du se bilder fra konserten.