Tradisjonelle barneleker og utveksling av kultur

kulturaktiviteter-1 - Klikk for stort bilde Innføringsklassen og HO1E avsluttet et år med samarbeid med aktivitetsdag.

Gjennom hele året har HO1E og Innføringsklassen på studiested Solhaugen hatt en rekke arrangementer sammen for å bli kjent på tvers av språk og kultur. Det har vært en suksess og de har alle fått mange nye erfaringer sammen. Året ble avsluttet med aktivitetsdag der utveksling av tradisjonelle barneleker stod som tema. Takk til midtre Hålogaland friluftsråd som bidro med utstyr, vafler,  brunost og saft til arrangementet.