Biblioteket

Er du på jakt etter stoff om økosystemet i ferskvann? Symbolbruken i "Vildanden"? En artikkel om rehabiliteringen av Idrettens Hus? Noe om finanskrisa..? Eller vil du bare finne deg ei god bok og ta en liten pause fra skolearbeidet? Da er biblioteket riktig sted!

Biblioteket på Frydenlund - Klikk for stort bilde

Skolens tre studiesteder har hvert sitt bibliotek som er åpent hele skoledagen. Som elev ved Narvik videregående skole kan du låne bøker o.a ved alle tre studiestedene.

Åpningstider:

08.15 - 15.15 på skoledager

Bibliotekene utgjør i dag sentrale læringsarenaer hvor du både kan arbeide selvstendig eller sammen med andre. Dersom du ønsker ro og konsentrasjon rundt arbeidet, kan du bruke Stille lesesal på biblioteket på studiested Frydenlund.

På biblioteket finner du selvsagt bøker, men også aviser, tidsskrifter, CD-plater og filmer. I tillegg abonnerer på flere digitale ressurser (PDF, 87 kB). Oversikt over disse finner du i menyen til venstre.

På nettet er biblioteket døgnåpent! Søk i bibliotekets base
Her kan du også fornye eller se status på dine lån.

Gratis læremidler
Biblioteket administrerer skolens utlånsordning for gratis læremidler. Dvs at vi har ansvar for innkjøp, registrering og utlån av læremidler til alle skolens elever.

Brukeropplæring
Biblioteket tilbyr ulike typer brukeropplæring; generell innføring for nye elever, søkekurs i trykte og digitale kilder, kildebruk og kildekritikk m.m. Spør bibliotekarene hvis det er noe du lurer på!

Vi veileder deg gjerne i søking eller bidrar med lesetips!

Ann Johanne Hårstad
Bibliotekar