Biblioteket

Er du på jakt etter stoff om økosystemet i ferskvann? Symbolbruken i "Vildanden"? En artikkel om rehabiliteringen av Idrettens Hus? Noe om finanskrisa..? Eller vil du bare finne deg ei god bok og ta en liten pause fra skolearbeidet? Da er biblioteket riktig sted!

Klikk for stort bilde

Skolens tre studiesteder har hvert sitt bibliotek, og som elev ved Narvik videregående skole kan du låne bøker o.a ved alle tre studiesteder. Finnes det ei bok ved Solhaugen som du ønsker å låne på Frydenlund? Si ifra, så får vi boka sendt ned for deg!

Åpningstider:

Frydenlund: Tirsdag til fredag kl. 08.15 - 15.15
Oscarsborg: Mandager, onsdager, torsdager kl. 08.15 - 15.15
Solhaugen: Mandager, tirsdager, fredager kl. 08.15 - 15.15

På nettet er biblioteket døgnåpent! Søk i bibliotekets base
Her kan du også fornye eller se status på dine lån.

På biblioteket finner du selvsagt bøker, men også aviser, tidsskrifter, CD-plater og filmer. I tillegg abonnerer vi på flere digitale ressurser.

Gratis læremidler
Biblioteket administrerer skolens utlånsordning for gratis læremidler. Vi har ansvar for innkjøp, registrering og utlån av læremidler til alle skolens elever.

Brukeropplæring
Biblioteket tilbyr ulike typer brukeropplæring; generell innføring for nye elever, søkekurs i trykte og digitale kilder, kildebruk og kildekritikk med mer. Spør bibliotekarene hvis det er noe du lurer på!

Vi veileder deg gjerne i søking eller bidrar med lesetips! 

Kontaktpersoner

John Beer Omland
Bibliotekar
Bibliotekar