Ebøker til utlån

Klikk for stort bilde

Som elev eller ansatt på Narvik videregående har du tilgang på ebøker gjennom appen ebokbib. Her er en liten guide på hvordan du kan ta dette i bruk.

Hvordan:

• Last ned appen eBokBib i google/apple butikken.
  • Logg på i app’en med ditt elev/ansattnr, dette finner du på iSkole's "din side" og under strekkoden på elev/ansattbevis. PIN koden kan hentes på bibliotekets side eller ved personlig oppmøte i biblioteket.
  • Velg Nordland og så din avdeling av Narvik vgs (Frydenlund, Oscarsborg eller Solhaugen).
  • Finn ei bok, lån den og les den. Husk at du kan lese på flere ulike enheter. Du trenger ikke være tilkoblet internett mens du leser (bare for å eventuelt synkronisere fremgang).
  • Klikk for stort bildeQR koden til google storeKlikk for stort bildeQR koden til apple store

Nye bøker blir kontinuerlig lagt til, men gi gjerne beskjed om det er noe spesielt du ser etter.

Klikk for stort bildeMine lån på iPad