Ebøker til utlån

eBokBib logo - Klikk for stort bilde

Nå kan vi endelig tilby utlån av ebøker via telefon/nettbrett. Under følger en liten guide på hvordan dette gjøres, men ta gjerne kontakt med oss i biblioteket om du lurer på noe.

Hvordan:

1. Last ned app-en eBokBib i google/apple butikken.
  2. Logg på i app’en med ditt elev/ansattnr, dette finner du på iSkole's "din side" og under strekkoden på elev/ansattbevis. PIN koden kan hente på bibliotekets side eller ved personlig oppmøte i biblioteket.
  3. Velg din avdeling av Narvik vgs.
  4. Finn ei bok, lån den og les den. Husk at du kan lese på flere ulike enheter. Du trenger ikke være tilkoblet internett mens du leser (bare for å eventuelt synkronisere fremgang).

QR koden til google store - Klikk for stort bildeQR koden til google store QR koden til apple store - Klikk for stort bildeQR koden til apple store

Nye bøker blir kontinuerlig lagt til, men gi gjerne beskjed om det er noe spesielt du ser etter.

Vi har for tiden ikke mulighet til å låne ut/reservere hele klassesett via denne løsningen, men håper det kommer etter hvert.

Mine lån på iPad - Klikk for stort bildeMine lån på iPad

Publisert av Cecilie Odding. Sist endret 10.02.2015 14:40