Ebøker til utlån

Klikk for stort bildeSom elev eller ansatt på Narvik videregående har du tilgang på ebøker gjennom appen Bookbites. Her er en liten guide på hvordan du kan ta dette i bruk.

Slik kommer du i gang:
Feide-pålogging vil bli et alternativ i fremtiden, men frem til da gjelder følgende: Når du har lastet ned appen Bookbites (Google Play eller App Store) må du først lage deg en bruker basert på din epost-adresse, Facebook-konto eller Google-konto. Når det er gjort må du oppgi ditt lånernummer og pinkoden din. Deretter får du spørsmål om hvilket bibliotek du vil være tilknyttet. Velg Narvik vgs som ditt hovedbibliotek. Får du ikke opp noen bibliotek kan det være at pinkoden din er feil.

Lånernummeret ditt finner du på lånekortet ditt (som du også finner i skolebevis-appen PocketID) eller på i iSkole (elev/ansattnr under personalia).
Pinkode får du ved å bruke glemt passord-funksjonen som du finner her.

For elever: Epost-adressen du oppga da du søkte om skoleplass er gjeldende hvis du ikke har kontaktet skolen med opplysninger om ny adresse.

For ansatte: Jobb-eposten gjelder.

Du kan også kontakte biblioteket angående spørsmål rundt innlogging på epost: bibliotek.narvik@vgs.nfk.no

Bookbites har laget noen instruksjonsvideoer både om hvordan du registrer deg og hvordan man bruker appen.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du plages. Fylkesbiblioteket har en infoside om overgangen fra den gamle appen Ebokbib til den nye appen Bookbites.

Appen inneholder skjønnlitteratur og faglitteratur av en generell karakter. Fordi hele bibliotek-Nordland samarbeider om innkjøp har de små skolene et like bredt tilbud som de store.