Ebøker til utlån

eBokBib logo - Klikk for stort bilde

Som elev eller ansatt på Narvik videregående har du tilgang på ebøker gjennom appen ebokbib. Her er en liten guide på hvordan du kan ta dette i bruk.

Hvordan:

• Last ned appen eBokBib i google/apple butikken.
  • Logg på i app’en med ditt elev/ansattnr, dette finner du på iSkole's "din side" og under strekkoden på elev/ansattbevis. PIN koden kan hentes på bibliotekets side eller ved personlig oppmøte i biblioteket.
  • Velg Nordland og så din avdeling av Narvik vgs (Frydenlund, Oscarsborg eller Solhaugen).
  • Finn ei bok, lån den og les den. Husk at du kan lese på flere ulike enheter. Du trenger ikke være tilkoblet internett mens du leser (bare for å eventuelt synkronisere fremgang).
  • QR koden til google store - Klikk for stort bildeQR koden til google store QR koden til apple store - Klikk for stort bildeQR koden til apple store

Nye bøker blir kontinuerlig lagt til, men gi gjerne beskjed om det er noe spesielt du ser etter.

Mine lån på iPad - Klikk for stort bildeMine lån på iPad