Beste ungdomsbedrift i Nordland

Klikk for stort bildeTrefoil UB - beste ungdomsbedrift i NordlandTrefoil UB fra studiested Frydenlund stakk av med den gjeveste prisen på fylkesmessa i Bodø 17.-18. mars.

Bedriften har utviklet en tredelt kasserolle beregnet for små husholdninger. Elevene har jobbet meget hardt med dette produktet siden skolestart i høst, og de har utviklet et godt nettverk som har hjulpet dem på veien.

Bedriften vant også prisen for beste IA-bedrift og ble nummer to i mest innovative produkt og nummer to i beste forretningsplan. Med andre ord en meget verdig vinner som vi har store forhåpninger til i NM for ungdomsbedrifter som går av stabelen på Lillestrøm 29. - 30.april.

- See more at: http://www.ue.no/Nordland/Nyheter/Innovasjon-til-topps-i-Nordland#sthash.MSv9W08F.dpuf

elt til topp som fylkets beste ungdomsbedrift gikk Trefoil UB fra Narvik vgs avd Frydenlund. Bedriften har utviklet en tredelt kasserolle beregnet for små husholdninger. Elevene har jobbet meget hardt med dette produktet siden skolestart i høst, og de har utviklet et godt nettverk som har hjulpet dem godt på veien.

Elevene har etablert bedriften i faget entreprenørskap og bedriftsutvikling, og både elever og lærer har lagt ned et betydelig arbeid ut over de timene som faget omfatter.

Takk til alle som har bidratt til det gode resultatet!

Se bedriftens facebook-side

Sist endret 20.03.2014