Gründerskap på Service og samferdsel

Klikk for stort bilde

Narvik videregående skole ønsker å stimulere ungdom til å velge Narvik når de skal bosette seg, og at flere unge skal starte bedrifter i regionen. Service og samferdsel klassene har deltatt på en rekke arrangementer i regi av næringslivet i Narvik.

Klikk for stort bilde

Klikk for stort bildeTirsdag 20.1. deltok elever på «Inkubatorkveld» i regi av Forskningsparken.  Her kom Brønnøysundregistrene/Altinn og Patenstyret med nyttig informasjon angående etablering og drift av bedrift, samt krav til patent, varemerke og designbeskyttelse.  Onsdag sto «Starte og drive egen bedrift»-seminar på Høgskolen i Narvik for tur.  Her var en hel dag satt av til inspirasjon, informasjon og

Klikk for stort bilde

tips til de som drømmer om å starte egen bedrift. Her var det mange foredragsholdere, og ulike stands hvor elevene kunne komme i direkte kontakt med foredragsholderne.

Klikk for stort bildeNarvik videregående skole satser på gründerskap og deltar blant annet i et program som heter Ungt Entreprenørskap hvor elevene etablerer og driver ungdomsbedrifter. En av disse ungdomsbedriftene, Easy Brow UB hadde stand på Amfi-senteret i Narvik fredag 23.1. I nært samarbeid med senterledelsen på Amfi har ungdomsbedriften fått lære mye om hvor viktig kontakt med næringslivet og kundetilbakemelding er.

Denne ungdomsbedriften arbeider med å utvikle et skjønnhetsprodukt, og fikk under sin stand på Amfi vist frem sin idé og fikk tilbakemeldinger på produktet sitt. I tillegg hadde de konkurranser og aktiviteter for barna.