Ungdomsbedrifter fra Narvik vgs på Fylkesmessa 2013

Tre av våre ungdomsbedrifter på vg2 dro til Bodø mandag 11.- tirsdag 12. mars: Armor UB og Narvik kolleksjon UB fra Salg, service og sikkerhet, samt Rubadur UB fra Medier og kommunikasjon.

I år var det om lag 400 elever fordelt på 70 ungdomsbedrifter som deltok. Fylkesmessa er høydepunktet i UB-året. Elevene møter unge entreprenører fra andre videregående skoler, og de kan konkurrere om premier i 15 ulike kategorier.

Mandag var det festmiddag med utdeling av premier i noen av kategoriene. Konferansier under middagen var Stian Blipp, kjent fra IDOL, noe som var svært populært hos alle deltakerne. Tirsdag hadde alle bedriftene stand i Glasshuset i Bodø, der de markedsførte og solgte sine produkter. Bedriftene våre fikk mye skryt av juryene som gikk rundt og vurderte alle standene. Dagen ble avsluttet med premieutdeling.

Armor UB fikk tredjeprisen i kategorien ”Inkubatorprisen for beste innovative produkt” med sin overfallsalarm i form av en sølvring med innbygd alarm. Juryen mente produktet har potensiale både nasjonalt og internasjonalt.

Flere bilder og oversikt over alle vinnerne: http://www.ue.no/Nordland/Nyheter/Nordlands-Beste-Ungdomsbedrift-er-kåret

Fylkesmessa har også egen Facebook-side: https://www.facebook.com/fylkesmessa