VGS Narvik - Dataelektroniker (vg3)

Elev som reparerer lydmikser - Klikk for stort bilde

På dataelektroniker er det plass til 15 elever. Rekrutteringen er fra vg2 data og elektronikk eller tilsvarende. Etter endt skoleår kan elevene gå ut i lære for så å ta fagbrev. Bestått fagprøve, gir mulighet til å begynne rett på ingeniørstudiet (y-veien) ved høgskolen i Narvik.

Elev som jobber med videoredigering - Klikk for stort bilde

Organisering

Undervisningen er bygd opp rundt en ungdomsbedrift som elvene driver. De forskjellige temaene som undervisningen skal behandle,er organisert i moduler. To dager i uken er avsatt til praktisk arbeid, en dag på vårt verksted og en dag ute i en lokal bedrift.

Lokaliteter

Vi har gode undervisningslokaler, et stort klasserom og et verksted som vi bruker til reparasjoner på kundeapparater og  til praktiske øvelser.

Lærlingeplasser

Det finnes mange lærlingeplasser i faget, for eksempel: forsvaret, telekommunikasjonsbedrifter, kontormaskinfirmaer, og andre typer data/elektronikk bedrifter.

Sist endret 02.11.2015