VGS Narvik - Service og samferdsel (Vg1)

NB: Det er ikke mulig å søke på dette studietilbudet lenger.

Ønsker du en mer praktisk og variert skolehverdag? På service og samferdsel arbeider vi praktisk og teoretisk med spennende emner som reiseliv, logistikk, sikkerhet, økonomi, IKT, bedriftsetablering osv. Dersom du er praktisk anlagt, utadrettet, kreativ og liker å komme i kontakt med andre mennesker kan dette være linjen for deg!

For å ta fagbrev går du først to år på skole, deretter to år som lærling og avslutter lærlingetiden med en fagprøve. Første året på skolen er et generelt år hvor du vil få innblikk i de ulike retningene du kan velge på andre året. Andre året kan du velge mellom ulike spesialiseringsområder (IKT-servicefag, reiseliv, salg, service og sikkerhet, transport og logistikk).

I løpet av de to årene på skole vil du være utplassert i ulike praksisbedrifter i flere perioder for å få innsikt i hva dette yrket kan tilby, skaffe deg viktig erfaring og begynne å etablere deg et nettverk. Vi starter også opp egne ungdomsbedrifter, hvor du vil få viktig lærdom om det å planlegge, stifte, drifte og avvikle en bedrift. Vi deltar på messer hvor ungdomsbedriftene konkurrerer innen ulike kategorier. Service og Samferdsel ved Narvik videregående skole har ved flere anledninger stukket av med gjeve priser her!

For mer info om utdanningen, se: vilbli.no

Litt av det vi driver med på service og samferdsel - Klikk for stort bildeLitt av det vi driver med på service og samferdsel

Kontaktpersoner

Linda Susanne Hjertø
Avdelingsleder RM,EL,SS
karriereveileder