Studiespesialisering med musikk.

Solhaugen 1.jpg - Klikk for stort bilde

Dette studieprogrammet passer for deg som er interessert i musikk, og for deg som vurderer å fortsette med videre studier innen musikk.

Når du velger stud.spes med musikk vil du få studiekompetanse med fordypning i musikkfag. Du vil delta i tverrfaglige prosjekter sammen med musikk, dans, drama vg.2 og vg.3.

Utøvende virksomhet er sentralt med fokus på samspill, kor og hovedinstrument. Samtidig vil du få all teori og gehørtrening som må til for å stille godt forberedt til opptaksprøve ved universitet og høgskoler med musikk.

Som elev ved stud.spes med musikk, vil du være en integrert del av det regionale kulturlivet og du vil musisere aktivt i små og store grupper med framføringer av høy kvalitet.

Vi samarbeider bl.a med Narvik Kulturskole, Narvik Jazzklubb, Vinterfestuka, Narvik Kulturhus, Musikk i Nordland, samt regionens korps- og kor-tilbud. Ungdomsbedriften på vg.2 og vg.3 utfører jevnlig spilleoppdrag for det lokale næringsliv og er en viktig læringsarena for entreprenørskap og bransje-kunnskap.

Vi har utmerkede forhold med flere øvingsrom til instrumentalundervisning og egenøving, pianoer i alle klasserom og et stort kor-rom med flygel som også brukes til huskonsertene.

Dette er studieprogrammet for deg som brenner for musikk, er nysgjerrig og kreativ, jobber hardt og liker å jobbe både individuelt og sammen i grupper. Akkurat som tidligere (Musikk, Dans, Drama) bør du ha en god faglig bakgrunn i matematikk, naturfag, engelsk, norsk.

Oversikt over fag- og timefordeling.

Publisert av Johnny Kristiansen. Sist endret 17.03.2016 08:49